Polícia bvinila 4 výtržníkov, ktorí bili hostí v dvoch baroch v Sp. Podhradí

02.06.2012 Levoča

Spišské Podhradie 1. júna (TASR) - Policajti zo Spišského Podhradia vzniesli vo štvrtok (31.5.) obvinenie pre prečin výtržníctva voči štyrom mužom zo Spišského Podhradia vo veku 20 – 23 rokov. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik informoval, že obvinená štvorica prišla v utorok (29.5.) v čase okolo 23.00 h pod vplyvom alkoholu do jedného z barov v Spišskom Podhradí, kde bez akéhokoľvek dôvodu začali fyzicky napádať štyroch hostí.
„Jeden z obvinených ich dreveným hranolom o dĺžke 56 centimetrov bil po celom tele a ostatní traja ich bili rukami a kopali do nich nohami. Popritom začali kopať do stoličiek, zhadzovať poháre zo stolov, prevracať stoličky a stôl, pričom jeden z obvinených vykrikoval: nastala nová éra Holubovcov,“ vysvetľuje Džobanik.
Po tomto incidente sa všetci obvinení peši presunuli do druhého baru, kde opätovne začali fyzicky napádať najprv personál baru a potom aj troch hostí, ktorých bili a kopali po celom tele. Aj tu poškodili a porozbíjali zariadenie baru. Policajti ešte v ten večer všetkých štyroch obvinených zadržali, po vznesení obvinenia umiestnili do cely policajného zaistenia a následne bol podaný návrh na ich vzatie do väzby. Sudca sa s návrhom stotožnil a obvinených vzal do väzby.
 

Vyberte región